מסעדנים (ענף המסעדנות)

כתבות אחרונות

 
אהרון פישר שותף ובעלים מסעדת אהרונס / צילום: תמונה פרטית

בתחילת המגפה הוא זרק 600 מנות טשולנט, עכשיו הוא כבר מחלק אותן במשלוחים

אהרון פישר - שותף ובעלים במסעדת אהרונ'ס • בן 35, גר בגבעת זאב • "אנחנו עדיין חוששים שנשוב לזמנים הקשים. אנחנו עם היד על הדופק" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז  

יענקי פרבר 18/08/2021
אחמד חטאב, בעלי אל קלחה / צילום: תמונה פרטית

"כשהתחיל עוד סגר, הבנתי שאין לנו אפשרות לשמור על האווירה בטייק אוויי, והחלטתי להתחיל לעשות ניסויים"

חטאב אחמד, בעלי אל קלחה, בן 34, שחקן הפועל תל אביב בכדורגל בעברו • "כל מה שלא עשיתי בכדורגל, מגיע עכשיו עם המסעדה, ואני אומר תודה רבה, מי היה מאמין" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

אלכס נימלמן 16/08/2021
חברות גז וקבוצות לוביסטים שפכו כספים לקמפיינים של יחסי ציבור שהגנו על בישול בכירות גז / צילום: Shutterstock, dotshock

ערים מנסות להפחית שימוש בכירות גז – אבל הטבחים מפעילים לחץ נגדי

לשכנע אנשים לעבור לבישול בחשמל אינו עניין פשוט; כירות גז זוכות להחרגה מאיסורים על חיבור בניינים חדשים לרשת הגז

וול סטריט ג'ורנל 24/07/2021
יקיר ליסיצקי, בעלי מסעדת רעמסס וה"בוקסה" ברוטשילד / צילום: לירן מור

"תפיסת העולם של הכבוד ההדדי ביפו לא תתמוסס בגלל קומץ של התפרעויות. לא נעזוב את העיר"

יקיר ליסיצקי (36) מתל אביב • בעלים של מסעדת רעמסס וה"בוקסה" ברוטשילד והבעלים של מסעדת 85/15 בכיכר רבין • "עוד לא פתחנו בגלל מחסור בעובדים" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

מיכל רז-חיימוביץ' 27/05/2021
זולי גיונגיושי, בעלי מסעדת סינס, בקיבוץ גבים

"אחרי 8 חודשים שאתה סגור, אתה מעדיף לחשוב על לא לסגור שוב את העסק, גם אם אתה חי בהכחשה"

זולי גיונגיושי (49) נשוי + 3, גר בכפר עזה • הבעלים של מסעדת סינס בקיבוץ גבים, עוטף עזה • "הפיצויים על הקורונה אפילו לא כיסו לי את השכירות" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

שני אשכנזי 26/05/2021
יעקב וסלביה עמר

"לפעמים נופל בשדרות טיל קסאם אחד שפוגע בעסק במשך ימים. המדינה לא מפצה על הימים האלה"

יעקב וסלביה עמר משדרות • הבעלים של מסעדת המאכלים הביתיים "המטעמים של סלביה" • "המבצע תפס אותנו כשאנחנו עוד מדשדשים מהקורונה" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

שירי דובר 24/05/2021
נעם שחר ועמרי שחר, מסעדת מרקטו / צילום: תמונה פרטית

"עד שכבר הרמנו את הראש, וראינו את עצמנו והמסעדה מתאוששים מהקורנה – 'בום' כיסחו אותנו"

שחר ועמרי נעם • הבעלים של מסעדת השף מרקטו בעכו • "מי שהציל אותי, ואת הצוות והסועדים אלה מקומיים ערביים ולא המשטרה" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

אלה לוי-וינריב 14/05/2021
עוז בן חור, פלאפל בן חור / צילום: איל יצהר

הקרב החדש של המסעדות: "הורדתי את התעודה של הרבנות מהקיר, נתתי למשגיח ואמרתי תודה"

כללי כשרות חדשים לפטל שעלולים להעלים אותו מהמדפים בסופר ודרישה להדביק מדבקות על מאפים חלביים שגרמו למאפייה ותיקה לוותר על תעודה של הרבנות • אלה רק שני אירועים מהתקופה האחרונה שעוררו מחדש את הדיון על מונופול הכשרות של הרבנות הראשית • מסעדנים וארגון צהר מדווחים על התעניינות גוברת בפיקוח דתי אחר על המזון

מיכל רז-חיימוביץ' ושני אשכנזי 05/05/2021
איברהים אבו סיר, בעלים ושף "לה פטיסרי אבו סיר" / צילום: שרה אבו סיר

"בסגר השני כמעט התמוטטתי, אבל אמרתי לאשתי: אם יהיו לי הכנסות בקופה, אפילו רק 10 שקלים, לא אסגור"

איברהים אבו סיר, בעלים ושף של "לה פטיסרי אבו סיר" ברובע הנוצרי בעיר העתיקה של ירושלים • "אני עובד עם הילדים שלי, אבל אם הייתי מתייחס אליהם כשף, הייתי מפסיד אותם, כי לשף יש את השיגעונות שלו" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

גלית חתן 02/05/2021
שליחי תן ביס / צילום: שלומי יוסף

מסעדני באר שבע במחאה נגד תן ביס: "די לעמלות המופקעות"

המסעדנים מבקשים לשפר את תנאי ההתקשרות שלהם עם תן ביס, החברה הדומיננטית בבאר שבע, והכריזו על "יום בלי תן ביס" • המסעדן אילן זיגדון: "אנחנו מתמודדים עם חוזה דרקוני"

מיכל רז-חיימוביץ' 26/04/2021
מסעדה מסעדת מגזינו , אוכל מנות מזון / צילום: תמר מצפי
מסעדות | דעה

בעלי מסעדות: אם לא תדאגו לבריאות הסועדים, המחוקק יכריח אתכם

בעלי המסעדות וחברות הביטוח צריכים להיות מודעים לכך שהם עשויים להכניס את היד עמוק לכיס כאשר הלקוח מתפנה לבית חולים, ובטח ובטח כשהמקרה מסתיים בצורה מצערת • החזקת אפינפרין גם עשויה להציל את חייו של הלקוח הבא, ובמקרה שתוגש תביעה נגד בעל המסעדה, זה יקטין את מרכיב הרשלנות ואת הנזק הפיצויי אליו הוא חשוף

עו"ד נחמי מייזליש וולק 21/04/2021
אלון חזון אלופי, בעלי קפהדרציה בכפר תבור / צילום: קרן גלמן

"כשרציתי לפתוח את בית הקפה אחרי הסגר האחרון, מצאתי עצמי מופתע, עצוב וכועס. עובדים לא רצו לחזור"

אלון חזון אלופי , בעלי קפהדרציה בכפר תבור • "עד היום לא קיבלתי את המענקים. אנחנו כמעט אחרי הקורונה, ואני עדיין מחכה" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

גלית חתן 13/04/2021
משאית אוכל בשבדיה. נפוצות ברחבי העולם / צילום: Reuters

מכירים את משאיות האוכל בחו"ל? זו הסיבה שהן לא מגיעות לישראל

בניגוד לעולם, לנו אין משאיות אוכל למרות שיש להן ביקוש והן מציעות יתרונות רבים • בישראל עסקי מזון צריכים לנווט בין דרישות רגולטריות של משרדים ורשויות, שלא רק שלא ניסו ליצור מתווה אחיד, אלא לעיתים סותרים אחד את השני במפורש

עידן ארץ 09/04/2021
קפה ציונה בנס ציונה / צילום: גיל ורון
מסעדות | פרשנות

ענף המסעדות חזר לשגרה? זו רק אשליה אופטית

המצב במסעדות רחוק משגרה. לצד מסעדות שקשה להשיג בהן מקום, ישנן רבות שלא הצליחו לפתוח את שעריהן עם החזרה מהסגר • כך נראים החיים אחרי הסגר

שני מוזס 09/04/2021
מסעדת בוקה / צילום: תומר מור

הרשת שהציעה 5,000 שקל ולא הצליחה לגייס עובדים. רק נדמה לכם שהמסעדות חזרו לשגרה

מצד אחד הציבור ממלא את המסעדות ואת רשימות ההמתנה; מצד שני העובדים בענף מעדיפים למצות את החל"ת, והעובדים הזרים פנו לתעסוקה בבתי אבות • התוצאה: המסעדנים מגבילים שעות פעילות ומציעים שכר גבוה כדי למשוך עובדים, ורומזים כי בלית ברירה יגלגלו את העלות למחירי המנות

מיכל רז-חיימוביץ' 09/04/2021
מסעדה סגורה בחיפה בזמן סגר / צילום: שלומי יוסף

הקורונה הכלכלית: ואולי עדיף לכם להישאר סגורים?

ברור כי גם אחרי הקורונה מסעדות ימשיכו להיפתח ומסעדנים ימשיכו לחלום לבשל אוכל טוב, אבל האתגר החדש-ישן עדיין כאן - להרוויח גם כאשר דלתות המסעדה פתוחות לרווחה

ניר יצחק 27/03/2021

   123456789101112   

   נמצאו 186 כתבות   |   עמוד 6 מתוך 12